Voor professionals

Een kind met een uitdaging, een handicap, een bijzonder kind…
Tja, hoe noem je dat eigenlijk…
Als ouders van zo’n kind loop je niet alleen tegen de juiste omschrijving aan maar tegen nog veel meer dingen. En word je opeens losgelaten in de ‘wondere wereld’ van zorg, instanties en regelgeving.
Want voor ons als ouder van een bijzonder kind is de wereld waarin jij je als professional thuis voelt best nog wel eens lastig om te doorgronden.

Wie doet nu eigenlijk wat? En wat betekenen al die termen? Waar kan ik terecht voor steun en hoe zit het eigenlijk met al die regelingen?
Bijzonder in Arnhem wil graag dat ouders makkelijker hun weg kunnen vinden in jouw wereld. En volgens ons lukt dat het beste als we onze kennis en ervaringen met elkaar gaan delen. Bijvoorbeeld op deze site waar volop aandacht is voor wat jij voor ons kunt betekenen, of tijdens een bijeenkomst waarop we graag van jou zelf horen hoe jij ons kunt helpen.

Veel werk? Ja...
Maar als we allemaal ons eigen kleine stukje doen dan valt het eigenlijk best wel mee.
Voor jou als professional ontstaat er dan ook een mooie bron van informatie, en een kans om te netwerken met andere professionals die net als jij met onze bijzondere kids mogen werken.

Benieuwd hoe jij jouw eigen plekje op deze site kunt krijgen?
De professionals op deze site dragen bij aan Bijzonder in Arnhem. Het is niet ons streven om een compleet overzicht te bieden van alle professionals.
Wel staan we open voor iedere professional die wil aanhaken en hun kennis met ons wil delen.Aan deelname aan Bijzonder in Arnhem zijn bepaalde voorwaarden verbonden. Bijvoorbeeld op het gebied van kennis delen en bijhouden. Deze afspraken leggen we vast in een overeenkomst. Zo weten we wat we van elkaar mogen verwachten. 
Je kunt het document hier downloaden: Deelname professionals >

Het ondertekende document kun je inscannen en mailen naar info@bijzonderinarnhem.nl 

Heb je het deelnameformulier ingevuld? Dan geven we je graag je eigen pagina op deze site. Je kunt ons alle benodigde informatie sturen door het invullen van dit formulier > 

Nog niet aanhaken maar heb je wel informatie die je graag wilt delen? Dan kun je dit formulier gebruiken >

Aangepast: Woensdag 25 Oktober 2023 om 22:54

Ontdek Bijzonder in Arnhem

Zorg
Onderwijs
Geld
Samen

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!


* Deze velden zijn verplicht.