FAQ

FAQ
Op deze pagina vind je een antwoord op de meest gestelde vragen over Bijzonder in Arnhem.


Wie zitten er achter Bijzonder in Arnhem?

Bijzonder in Arnhem is gestart door ouders van bijzondere kids. Meer over ons kun je hier lezen. We worden ondersteund door professionals die werken met deze bijzondere kids.

Op welke doelgroep richt Bijzonder in Arnhem zich?

Op ouders van bijzondere kinderen. In de leeftijd van zwangerschap tot 18+, Een bijzonder kind is een kind met een handicap of uitdaging. Dat kan vanalles zijn, van meervoudig gehandicapt tot hoogbegaafdheid en alles daartussen. We hebben namelijk gemerkt aan jullie verhalen dat het niet uitmaakt wat je kind heeft. Dit is wat ons als ouders bindt, het gevoel de weg kwijt te raken tussen alle regels en instanties. Zoals een van de ouders het mooi omschrijft: zodra je kind ziek wordt of een andere uitdaging heeft lijkt het wel alsof je in een donker bos wordt geplaatst waar je bijna onmogelijk een uitweg uit kunt vinden.

Kan ik bij Bijzonder in Arnhem terecht?

Bijzonder in Arnhem is er voor alle ouders in en om Arnhem. Onafhankelijk van je situatie. We maken er ons sterk voor dat iedereen gelijk is en gelijk behandeld wordt. Door professionals maar zeker ook door andere ouders, bijvoorbeeld tijdens de bijeenkomsten. We doen niet aan beter of erger, lichter of zwaarder. Als jouw kind een uitdaging heeft dan is dat voor jou je grootste uitdaging. En jij verdient alle respect!

Ik kan een onderwerp niet vinden?

Bijzonder in Arnhem is er voor én door ouders. Dat betekent dat we onze kennis met elkaar delen. Alhoewel we gelukkig door heel veel professionals gesteund worden hebben wij wellicht nog niet alle onderwerpen op deze site staan. Maar daar kom jij in beeld! Wij weten natuurlijk niet wat wij niet weten. Heb jij kennis over een onderwerp? Deel het dan met ons en andere ouders. Heb je een vraag waar je zelf het antwoord nog niet op hebt? Vraag het dan via een mailtje aan info@bijzonderinarnhem.nl. Dan weten wij wat er mist en kunnen we ons netwerk van professionals inschakelen om het antwoord te vinden.

Ik kan een professional niet vinden?

De professionals op deze site dragen bij aan Bijzonder in Arnhem. Het is niet ons streven om een compleet overzicht te bieden van alle professionals. Wel staan we open voor iedere professional die wil aanhaken. Staat jouw professional er niet bij (of ben je zelf professional?) wijs ze dan op Bijzonder in Arnhem en verwijs ze naar de informatie voor professionals op deze site.

 

Aangepast: Woensdag 25 Oktober 2023 om 22:52

Ontdek Bijzonder in Arnhem

Zorg
Onderwijs
Geld
Samen