Bijeenkomsten

Bijzonder in Arnhem gaat verder dan alleen deze site. Zo hebben we onze eigen KidsClub en organiseren af en toe een (online) kennis-sessie waar we samen ons kunnen verdiepen in een onderwerp.

Tijdens de bijeenkomsten:

  • gaan ouders met elkaar in gesprek, met respect voor elkaars mening en situatie, op verschillende thema's
  • het gesprek wordt geleid door een ervaren gespreksleider
  • worden professionals uitgenodigd, als spreker of voor een workshop, om hun kennis te delen

 

Weten wat er binnenkort te doen is? Volg ons dan via de socials en de KidsClub!

Aangepast: Donderdag 1 Februari 2024 om 12:39

Ontdek Bijzonder in Arnhem

Zorg
Onderwijs
Geld
Samen

Agenda

Op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Volg onze socials!

Wil je weten wanneer er leuke dingen te doen zijn? Meld je dan aan voor de KidsClub.

Goed om te weten

  • Tijdens de bijeenkomst vinden we het belangrijk dat we respectvol met elkaars privacy en mening omgaan. We zorgen er samen voor dat iedereen aan bod komt en er aandacht is voor iedereen.
  • Na afloop van de bijeenkomst is er meestal de mogelijkheid om met sprekers en organisatie na te praten. Dit is het meest geschikte moment om persoonlijke situaties meer diepgaand te bespreken.
  • Tijdens de bijeenkomst kan het voorkomen dat er foto's worden gemaakt van de sprekers, en dat er opnames worden gemaakt (geluid en/of beeld) voor verslaglegging op bijvoorbeeld de site of Facebook. Het is goed om te weten dat we hierbij ieders privacy respecteren en indien nodig delen van deze opnames vooraf zullen verwijderen. Zo kun je tijdens de bijeenkomst zeker zijn van je privacy. Het kan voorkomen dat we vragen wie van de deelnemers wil meewerken aan een foto of quote, dit is uiteraard altijd op vrijwillige basis.
  • Mocht je tijdens of na de bijeenkomst een afspraak maken met een van de aanwezige professionals of mocht je besluiten om een product of dienst af te nemen dan is het goed te weten dat Bijzonder in Arnhem geen rol speelt in deze overeenkomst.