MEE Gelderse Poort

MEE is dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving. We bieden informatie, advies en ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, vorm van autisme, niet-aangeboren hersenletsel, chronische ziekte of psychische problematiek. Zelfregie en meedoen in de samenleving staan centraal in onze werkwijze.

Een inclusieve samenleving vraagt om visie en samenwerking. MEE Gelderse Poort geeft samen met cliënten, gemeenten, professionals en werkgevers invulling aan de verantwoordelijkheid om de zelfredzaamheid en meedoen van kwetsbare burgers te bevorderen. Wij zijn onafhankelijk van overheid, zorginstellingen en staan naast cliënten. En er zijn geen kosten aan verbonden.

Steunouder

In Arnhem organiseert MEE ook Steunouder.
Steunouders geven een kind een vertrouwde plek waar het welkom is en kind kan zijn. Daarmee krijgen ouders ruimte om op adem te komen. Dat kan bij een gezin zijn, een stel (jong of oud) of een alleenstaande met ruimte in huis, leven en hart. Een steunouder biedt praktische steun. Je kunt als ouder de zorg voor je kind delen met de steunouder. 

Meer informatie is te vinden op Steunouder Arnhem – Steunouder

Aangepast: Zaterdag 30 Maart 2024 om 11:28

Specialisaties

Onafhankelijke cliëntondersteuning Wmo en Wlz
Inclusieprojecten
Cursussen voor cliënten
Opleidingen voor professionals

Google Maps

Social media

Goed om te weten