Massagetherapie Arnhem

Je kunt bij Massagetherapie Arnhem terecht voor Qigong Sensorische Therapie en Thaise Massagetherapie.

Ik ben massage- en ergotherapeut en werk al meer dan 15 jaar met gezinnen met een kind met een beperking en/ of ontwikkelingsachterstand. Daarnaast ondersteun ik ouders en mantelzorgers om de zorgtaken dragelijk en zo licht mogelijk te maken.
Ook heb ik in Ghana gewerkt als ergotherapeut en in Oeganda lesgegeven over Qigong Sensorische Massage.

Sinds een paar maanden bied ik Qigong Sensorische Therapie aan in Therapeutisch Centrum de Sterrenberg in Arnhem. Ik leer ouders een op het kind aangepast massageprotocol aan, wat zij dagelijks voor 10-15 min toepassen bij hun kind. Ik ben erg enthousiast over de methode, omdat ik kinderen enorm vooruit zie gaan in de ontwikkeling en de band tussen ouder en kind zie verbeteren. Kinderen gaan bijvoorbeeld beter slapen, kunnen makkelijker omgaan met veranderingen, worden zindelijk en krijgen minder woede aanvallen of meltdowns. Ze zitten letterlijk lekkerder in hun vel. Samen passen we de methode een aantal keer aan, aan de ontwikkeling van je kind.

Het mooiste vind ik dat je als ouder een methode leert, waarmee je je kind zelfstandig door moeilijke periodes heen kan helpen. En vaak gaan de ouders zich zelf ook heel ontspannen voelen! Het is nog geen bekende methode in Nederland en ik ben 1 van de 5 therapeuten in Nederland die het aanbiedt. Graag maak ik meer mensen bekend met de methode. In de VS is er al veel onderzoek gedaan naar de effectiviteit. (https://www.qsti.org/published-studies/)

Daarnaast ben je als ouder of mantelzorger welkom voor een Thaise massage. Voor ontspanning, om weer tot rust te komen of om specifieke pijnklachten te verhelpen. Ik kan je ook adviezen voor thuis meegeven.

Mijn behandelingen worden (deels) vergoed vanuit de Kinderergotherapie en vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering (massagetherapie/ natuurgeneeskundige therapie). Ook kun je bij mij gebruik maken van PGB. Voor de Thaise massage kun je ook terecht met het Mantelzorgcompliment/ Dit is Pas Arnhem.

Bel of mail mij gerust als je meer informatie wilt of wil overleggen of het passend is voor je kind of jezelf.

 

Aangepast: Maandag 29 April 2024 om 09:36

Specialisaties

  • Qigong Sensorische Therapie (QST)
  • Thaise Massagetherapie
  • Ergotherapie
  • Mantelzorg en ouderondersteuning

Google Maps

Massagetherapie Arnhem

Mira Warmerdam

E: mira@handinhandbegeleiding.nl
T: 06-37195296
S: massagetherapie-arnhem.nl

Social media

 

Goed om te weten