Lastige ouders - theatervoorstelling

Het verhaal van een moeder en een vader. Ouders van Faas, de liefste jongen ter wereld. Hij kan vreselijk goed zwemmen en kijkt recht in je ziel. Veertien jaar is hij. Maar zijn hoofd zit zo vol herrie dat hij misschien wel altijd twee zal blijven.

De Lastige Ouders nemen je mee in hoe het is om met een kind te leven dat voortdurende zorg nodig heeft. Een persoonlijk verhaal over hoe groot liefde kan zijn en geluk. Hoe ziet een thuis eruit van 24 uur per dag zorg? Is er nog ruimte voor een gezonde dochter? Hoe gaat de buitenwereld er mee om? Zeven jaar lang proberen zijn ouders thuis voor Faas te zorgen. Uiteindelijk moeten ze toegeven dat het niet langer gaat. En wat dan?

Als moeder van een verstandelijk gehandicapt kind is actrice Marike van Weelden ervaringsdeskundige. Gebaseerd op haar dagboeken schreef zij samen met Pieter Tiddens Lastige Ouders.

Lastige ouders is terug te zien via https://vimeo.com/820461461 . Let op deze film is bedoeld voor privé gebruik/families.
Wil je de  film met een groep bekijken, neem dan contact op met Jolanda voor de voorwaarden. Jolanda@krachtvanbeleving.nl

Van dezelfde makers zijn:
Waar de helden zijn
Zus  van broer 

Aangepast: Zaterdag 30 Maart 2024 om 12:01

Door: Kracht van beleving

Ontdek Bijzonder in Arnhem

Zorg
Onderwijs
Geld
Samen

Bekijk de trailer!