Kind & meer

Kind & meer is een organisatie voor vragen over opvoeding, ontwikkeling, gedrags- en gezinsproblemen. We geloven dat gezinnen zelf veel in huis hebben, en begeleiding een opstap naar nieuwe mogelijkheden is. Relatief eenduidige én meer complexe problematiek komt tot zijn recht in een zo ‘licht’ als mogelijke setting. We werken zo kortdurend mogelijk en bekijken vragen vanuit een gezin/systeem als geheel. Vragen staan immers nooit los van de context, antwoorden ook niet. We zijn toegankelijk voor iedereen en werken zoveel mogelijk zonder wachttijd.

Professionaliteit is voor ons: inzetten van onze vakkennis, passie en ervaring op een manier die bij het gezin en de situatie past. Dat kan regelmatig ook zonder expliciet te laten merken dat er een weloverwogen en wetenschappelijke basis ten grondslag ligt aan wat we doen. We hebben een multidisciplinair team van (GZ)-psychologen/orthopedagogen, systeemtherapeuten, psychiater, vaktherapeuten, ambulante opvoedondersteuners en ondersteunend pedagogisch personeel.

Kind & meer biedt:
- Behandeling, bijvoorbeeld door middel van gezinsbegeleiding, ambulante opvoedondersteuning of vaktherapie
- Trainingen: denk hierbij aan mindfulnesstrainingen, trainingen gericht op sociale vaardigheden of trainingen voor het versterken van de weerbaarheid.
- Onderzoek naar bijvoorbeeld intelligentie of de sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind of jongere, of gezin.
- Consultatie: hierbij denken we mee welke hulp het meest passend zou zijn.Aangepast: Zaterdag 30 Maart 2024 om 11:31

Specialisaties

  • Behandeling
  • Trainingen
  • Onderzoek
  • Consultatie

Google Maps

Kind & meer

Jirka Franssen

E: info@kindenmeer.nl
T: 026-3791901 
S: www.kindenmeer.nl 

Social media

Goed om te weten