IJKpraktijk

IJKpraktijk biedt holistische coaching en therapie. Dat wil niets meer zeggen dan dat jij of jouw kind als geheel wordt gezien. Niet alleen mentaal, lichamelijk, geestelijk maar ook energetisch.

De ondersteuning bij IJKpraktijk wordt via de huisarts of de jeugdconsulent vergoed. IJKpraktijk heeft namelijk een contract tot 2024 met de gemeentes Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe en Westervoort. IJKpraktijk werkt ook nauw samen met andere zorgprofessionals zoals de KJRA, intervisie en andere praktijken.

IJKpraktijk werkt met diverse methodieken waardoor de behandeling ook zelf voortgezet kan worden. Denk aan systemisch werk (bijvoorbeeld familieopstellingen met kinderen en jongeren) training voor kind en ouders om samen reiki te leren, mindfulness, spel, gesprekken. ASS in de klas trajecten, HSP handvatten, workshops, zijn ook mogelijkheden bij IJKpraktijk, neem daarvoor even contact op.

IJKpraktijk biedt persoonlijk maatwerk bij wat er nodig is, daarom is er ook geen 1 standaard traject, maar volg ik de cliënt.
Als kinderen bij IJKpraktijk een traject volgen, begeleid ik ook altijd de ouders, een sterke basis is namelijk heel belangrijk.
Wil je meer weten, neem gerust contact op.

 

Aangepast: Maandag 29 April 2024 om 08:01

Specialisaties

  • ASS (autisme spectrum stoornis)
  • HSP (hoog gevoeligheid)
  • coaching
  • ouderbegeleiding
  • begeleiding op school

Google Maps

IJKpraktijk

Erica van Dinther

E: erica@ijkpraktijk.nl
T: 026-3810732
M: 06-42284472
S: www.IJKpraktijk.nl 

Social Media

Goed om te weten