Funcare4kids

Ieder kind heeft recht op een onbezorgde jeugd. Maar dat lukt niet altijd wanneer een gezinslid intensieve zorg nodig heeft. Stichting FunCare4Kids is er speciaal voor ‘gezonde’ kinderen in een moeilijke thuissituatie, waarin een gezinslid chronisch ziek, gehandicapt of overleden is. Voor die kinderen, vaak ook jonge mantelzorgers, organiseert FunCare4Kids Fundagen. Dagen waarop het om dit kind draait en er onbezorgd genoten wordt.

Fundagen zijn heel gevarieerd. Er is voor iedereen wel wat leuks bij. Het belangrijkste ingrediënt is altijd hetzelfde: oprechte aandacht. Op een Fundag maken we er soms een kliederboel van, of juist een beautydag. We zijn in de natuur of in de stad. We koken voor de ouders. We doen super stoere stunts, maken muziek of overnachten in de dierentuin, dan slapen we in tentjes bij de kamelen! We spelen en doen spelletjes, we dansen of acteren, alles komt voorbij! Kortom, overal waar het leuk is, daar is FunCare4Kids!

Deelname aan de Fundagen is kosteloos. Op onze website www.funcare4kids.nl kunnen kinderen worden aangemeld. Na aanmelding neemt het Careteam contact op voor een persoonlijk gesprek en wordt samen gekeken of het gezin aan de criteria voldoet. Na de persoonlijke intake sturen wij per e-mail een bevestiging met een welkomdocument om te bewaren en om nog eens rustig door te lezen. De eerste Fundag doen we op proef, fijn voor beide kanten. Daarna ontvang je regelmatig uitnodigingen voor Fundagen waar je jouw kind dan voor aan- of afmeldt.

Graag tot ziens op een Fundag!

 

Aangepast: Maandag 29 April 2024 om 08:01

Door: Bijzonder in Arnhem

Ontdek Bijzonder in Arnhem

Zorg
Onderwijs
Geld
Samen

Check de site!

www.funcare4kids.nl