Muziekfeest

Speciaal voor de leden van de KidsClub organiseren we een muziekfeest op woensdag 25 augustus bij de Bio Manege. Tijdens het feest mag je meezingen, muziek maken, dansen of gewoon genieten. En iedereen is welkom, bij de Bio Manege zijn alle faciliteiten aanwezig.

De muziek wordt verzorgd door Alex Hanssen. Alex was bijna veertig jaar aan Klimmendaal verbonden als muziektherapeut en verzorgde o.a. muziekactiviteiten voor de peutergroepen. Ook al is hij alweer twee jaar met pensioen, hij is nog steeds op diverse manieren actief op het gebied van muziek maken met kinderen met een beperking. Alex zei meteen 'Tuurlijk!' op de vraag of hij iets met muziek wilde doen voor onze kinderen in de zomervakantie. Hij neemt zijn gitaar mee, kleine muziekinstrumentjes, een uitgebreid kinderrepertoire en een zomers humeur :D

We houden het feest in 2 sessies, zodat je het feest kunt uitkiezen wat het beste bij jouw kind past, ongeacht leeftijd.
- Van 10.00 tot 10.45 is het thema: dreumes/peuterliedjes
- En van 11.15 tot 12.00 uur is het thema: kleuter/onderbouwliedjes

Goed om te weten:
Vanwege de maatregelen hebben we beperkt plek, dus meld je snel aan! De kosten zijn € 2,50 per persoon. Door het vragen van een klein bedrag weten we zeker dat iedereen die zich aanmeld ook daadwerkelijk komt. Maar... je ontvangt consumptiebonnen ter waarde van dit bedrag :)

Aanmelden kan met het aanmeldformulier. Vergeet bij de opmerkingen niet het aantal personen te vermelden.
Je ontvangt van ons een betaalverzoek, zodra deze binnen is, bevestigen wij je aanmelding definitief.
Let op: Het is niet mogelijk om je aanmelding daarna te cancellen of geld terug te krijgen. Kun je niet, dan kun je altijd een ander blij maken met de kaartjes.

Naar het overzicht

Ontdek Bijzonder in Arnhem

Zorg
Onderwijs
Geld
Samen