De Grote Samenspeeldag van de Speeltuinbende

Voor de eerste keer organiseert de Speeltuinbende De Grote Samenspeeldag. Een onvergetelijke dag, die in het teken staat van pret, verbinding en inspiratie. Een dag vol leuke activiteiten, gave artiesten en inspirerende workshops. Om kinderen met en zonder handicap het plezier te laten ervaren van samen spelen.

Mis het niet!

Op zondag 17 oktober organiseren we op Scoutinglandgoed Zeewolde de eerste Grote Samenspeeldag. Voor deze editie is er plek voor 200 kinderen. Op deze dag kun je zelf zien, ervaren en leren wat samen spelen is. En er is een supergaaf programma. Mis het niet en zet 17 oktober vast in je agenda! Alles is tijdens De Grote Samenspeeldag gericht op het stimuleren van samen spelen van kinderen met én zonder handicap. Een geweldige dag waarop alle kinderen welkom zijn met hun ouders, broertjes en zusjes.Houd deze pagina in de gaten voor de laatste informatie over het programma en om je aan te melden!

Een tipje van de sluier van het (voorlopige) Programma

  • Alle kinderen kunnen meedoen aan de rolstoel clinic van oud-paralympiër Kees-Jan van der Klooster. Hij daagt je uit om coole trucs te doen met een rolstoel. Ook voor kinderen die geen handicap hebben, is dit leuk en spannend om uit te proberen.
  • In Circus Snor kunnen kinderen optreden met heuse circusartiesten in een echte circustent. Voor elk kind, groot of klein, met of zonder handicap, weet dit unieke circus wel een rol te verzinnen waarin ze kunnen schitteren.
  • In de belevingshoek kunnen kinderen avonturen beleven die alle zintuigen prikkelen, ook kan je op missie gaan in de natuur of gamen met super vette aangepaste spellen. Uiteraard gebeurt dit alles onder professionele spelbegeleiding.
  • Onze ambassadeurs Douwe Bob en Redo - de breakdancer die furore maakte tijdens het Eurovisie Songfestival - geven spetterende optredens!
  • Voor ouders is er op deze dag een speelse workshop met fijne tips & trics voor samen spelen.
  • Ook oud-minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink en Klaas van Kruistum zijn van de partij.

Houd deze pagina in de gaten voor alle informatie over deze unieke dag. Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.De locatie:
Scoutinglandgoed Zeewolde
Nulderpad 5 - 3896 LV Zeewolde

Naar het overzicht

Ontdek Bijzonder in Arnhem

Zorg
Onderwijs
Geld
Samen