De Belevenis - KidsClub Special

Speciaal voor de KidsClub gaat de Belevenis in Arnhem open op 18 augustus. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen kids met een lagere ontwikkelleeftijd heerlijk snoezelen en ontdekken in deze prachtige ruimtes.
 
Vooraf aanmelden verplicht via info@debelevenis.nl, kosten per deelnemer is € 10,- en er zijn slechts een beperkt aantal plekken.
 
De Belevenis is een belevingswereld voor mensen met een meervoudige handicap en ernstig zieke kinderen. Niet hun beperkingen, maar hun mogelijkheden staan centraal bij deze unieke Belevenis; waar alles mag en niets moet. Samen genieten, ervaringen opdoen, leren en elkaar inspireren.
 
De inrichting van de Belevenis – de attracties, de decors, muziek, geluiden, licht- en video-effecten, het spelmateriaal en de activiteiten – zijn gericht op zintuiglijke stimulering. Het aanbieden van prikkels om de deelnemer bewust te maken van de omgeving, hem of haar uit te dagen daar iets mee te doen en contact te maken met een ander en die omgeving. Maar wel een manier van beleven die past bij ieders wensen en mogelijkheden, met een goede balans tussen actie en rust.
 
Het uitgangspunt is dat zowel de deelnemers, als hun ouders, verwanten, partners en begeleiders geïnspireerd raken, leren, ervaren en plezier beleven aan deze unieke Belevenis.
 
Naar het overzicht

Ontdek Bijzonder in Arnhem

Zorg
Onderwijs
Geld
Samen

Goed te weten

De locatie is rolstoeltoegankelijk

Er is een rolstoelparkeerplaats

Er is een rolstoel WC

Een hulphond is toegestaan

Geschikt voor mensen met een psychische kwetsbaarheid

Geschikt voor slechtzienden

Geschikt voor slechthorenden