Buddy Obstacle Run - Hummelo

Uit eigen ervaring kunnen we je vertellen dat dit supertof is! Ook jouw kind haalt de finish, met de hulp van de buddy's. En ieder obstakel is weer een nieuwe bron van plezier en vertrouwensboost. Wij zijn er in ieder geval bij!

Informatie vanuit de organisatie

In de gemeente Hummelo/Bronkhorst (bij Doetinchem) waar bos en water samenkomen, ligt het parcours van de Buddy Obstacle Run najaarseditie! In de schaduw van de bomen rijzen uiteenlopende hindernissen op, van klein en natuurlijk tot grotesk gebouwd en uitdagend.  De start en finish van het evenement zijn gelokaliseerd op het terrein van Camping Jena met de nodige voorzieningen zoals kleedkamers en toiletten, maar ook verwennerij voor de inwendige mens en bruisend vermaak en gezelligheid met muziek, kraampjes en veel bekijks.
Deze Buddy Obstacle Run kent drie afstanden; voor de jeugdige en gehandicapte deelnemers het 3,5 km parcours. Voor iedereen, dus ook de gehandicapte sporter die denkt iets meer uitdaging aan te kunnen is er een 6 km parcours. En voor de echte die hard sportievelingen is er de 11 km.

Goed te weten

Je kunt meedoen vanaf 5 jaar. Je kunt als ouder zelf als buddy mee, maar de organisatie kan ook een of meerdere buddies voor je regelen door een van de professionele sporters aan jullie/je kind te koppelen. Battle4Kids heeft veel ervaring met het begeleiden van bijzondere kids en denkt graag mee wat er nodig is.

Kosten: € 15,79 per deelnemer met een beperking, eigen buddies mogen kosteloos mee.  
Om aan te melden vul je eerst het formulier in met al jouw informatie. en vragen over wat je precies nodig hebt. Daarna bekijkt de organisatie samen met jou de mogelijkheden en ontvang je van hen een betaallink .

Er is ook een mogelijkheid om als sponsorteam mee te doen.  Je laat je dan sponsoren door familie en vrienden, en de opbrengsten van jouw inzet gaan dan naar onderzoek voor de ziekte Kawasaki.

Alle informatie lees je op hun site!

 

Naar het overzicht

Ontdek Bijzonder in Arnhem

Zorg
Onderwijs
Geld
Samen

Echt voor alle kids!

Check onze Facebook post en filmpje maar eens :D

Goed te weten

 De locatie is rolstoeltoegankelijk

 Er is een rolstoelparkeerplaats

 Er is een rolstoel WC

 Een hulphond is toegestaan

 Geschikt voor mensen met een psychische kwetsbaarheid

 Geschikt voor slechtzienden

 Geschikt voor slechthorenden

Icoon volgt -> Er is mogelijkheid tot liggende verschoning