Wehelpen

Met wehelpen.nl kun je aangeven dat je een ander best een keer een handje wilt helpen. Of laten weten waar je hulp bij kunt gebruiken. Dit doe je door jouw hulpaanbod online te zetten of actief een hulpvraag te plaatsen. Ook kun je samen met familieleden of bekenden de zorg organiseren voor een naaste door een hulpnetwerk aan te maken.

Aanmelden is gemakkelijk: je hebt alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf en bij voorkeur een foto toevoegt. Een account op wehelpen.nl is gratis en voor iedereen vanaf 16 jaar. Voor de hulp mag eventueel een kleine vergoeding worden geboden als beiden dat prettiger vinden. Help jij al mee?

WeHelpen is ook actief op specifieke thema's, zoals Mantelzorg, Orthopedie, Dementie en Niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Dit laatste is een complexe aandoening die op allerlei manieren invloed heeft op de betrokkenen. We helpen je graag op weg in deze wereld op wehelpenhersenletsel.nl. Want zorgen voor een naaste hoef je niet alleen te doen.

Aangepast: Vrijdag 6 Augustus 2021 om 11:33

Door: Dorine van Wehelpen.nl

Ontdek Bijzonder in Arnhem

Zorg
Onderwijs
Geld
Samen