Vraagapp

VraagApp: snel antwoord op je dagelijkse vragen

VraagApp is een app voor iedereen die regelmatig alledaagse vragen heeft. Bijvoorbeeld mensen met een lichte verstandelijke beperking, mensen met niet-aangeboren hersenletsel, laaggeletterden, ouderen en mensen met een psychische kwetsbaarheid. Zij hebben vaak vragen over praktische dingen, zoals het openbaar vervoer, lastige brieven, het huishouden, koken, regels en wetten, en hun computer of telefoon. Zij hebben niet op ieder moment iemand om deze vragen aan te stellen. Veel van deze alledaagse vragen zijn snel te beantwoorden door de juiste vrijwilliger, maar kunnen zonder (directe) aandacht uitgroeien tot stress of complexe problemen.

VraagApp vergroot zelfredzaamheid door mensen met een vraag op ieder moment te koppelen aan flexibele vrijwilligers. Als vragensteller open je de app en stel je je vraag door hem in te typen of in te spreken. De vraag wordt dan naar een aantal vrijwilligers tegelijk gestuurd. De eerste vrijwilliger die de vraag oppakt komt met de vragensteller in een chatgesprek. Binnen een paar minuten weet de vragensteller wat hij moet doen, en heeft de vrijwilliger voldoening door iemand te helpen.

Vragen stellen doe je met een vragensteller abonnement. Een abonnement kost 12 euro per jaar en kun je via de website kopen. Je kunt de app de eerste maand gratis uitproberen.Ook zijn er diverse organisaties die het abonnement gratis ter beschikking stellen voor hun klanten.
Vragen over VraagApp of het afnemen van een abonnement?Neem contact op met Team VraagApp via info@vraagapp.nl of 020 – 895 07 80.

Aangepast: Zaterdag 15 Januari 2022 om 11:29

Door: Bijzonder in Arnhem

Ontdek Bijzonder in Arnhem

Zorg
Onderwijs
Geld
Samen

Check de site!

www.vraagapp.nl

Download de app!


Zo werkt het