Muziek Mobiel

Zou je beter willen zijn in het maken van contact? Zou je meer zelfvertrouwen willen ervaren, een betere concentratie of motoriek willen hebben of beter willen omgaan met emoties en spanningen? Of is het goed voor je om zintuigelijke prikkeling en stimulering te ervaren? Dan kan muziektherapie iets voor jou betekenen!

Muziek Mobiel biedt kinderen, jongeren en volwassenen met een rugzakje de kans om door muziek te maken, te werken aan persoonlijke doelen. Plezier staat hierbij voorop! Met een auto vol muziekinstrumenten, kom ik bij jou thuis of op de dagbesteding langs.

Muziektherapie:
Tijdens het samen muziek maken ontstaat er veel plezier, maar daarnaast gebeurt er nog veel meer! Muziek bevat de kracht om zonder woorden heel veel te zeggen. Juist wanneer praten niet de beste manier is, kan muziek een manier zijn om contact te maken, te communiceren en emoties te uiten. Ook heb je vast wel gemerkt, dat bij het luisteren van muziek veel gevoelens en herinneringen naar boven kunnen komen.

Samen gaan we kijken welke muzikale oefeningen aansluiten bij jou en jouw persoonlijke doelen; bijvoorbeeld oefeningen met muziek luisteren, muzikale werkvormen of misschien wel het leren spelen van een instrument!

Aangepast: Zaterdag 15 Januari 2022 om 14:51

Specialisaties

  • Muziektherapie
  • Muziekles op maat

Google Maps

Muziek Mobiel

Janneke Timmerman

E: info@muziek-mobiel.nl 
T: 06-13336779
S: muziek-mobiel.nl

Goed om te weten