Superpowerrun

De allereerste editie van de SuperPower Run komt eraan. Dit is het allerleukste en sportiefste familie-event van het jaar. Tijdens de SuperPower Run zetten deelnemers verkleed als superhelden zich in voor alle sporters met een handicap. Voorafgaand aan dit evenement halen de deelnemers via een eigen actiepagina geld op voor de gehandicaptensport.

Informatie vanuit de organisatie

We willen allemaal wel eens een superheld zijn. Dat kan… op 19 september tijdens de SuperPower Run bij sportcentrum Papendal. Jij verschijnt aan de start verkleedt in de outfit van jouw favoriete superheld. Geen outfit? Ook dat is geen probleem, bij de start ontvangt elke deelnemer van ons de speciale SuperPower Run cape. We zijn tenslotte allemaal superhelden.

Het event is voor iedereen, zowel voor mensen zonder als met beperking. De route is zo uitgestippeld dat de run voor iedereen toegankelijk is. De deelnemers kunnen kiezen uit 1, 2,5 of 5 kilometer. Dit kan lopend, rennend of ‘rollend’ (met rolstoel/racerunner).

Goed te weten

De SuperPower Run is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij kinderen onder de 11 jaar moet er toezicht aanwezig zijn op het evenemententerrein. De Superpowerrun is een sponsor-event voor Fonds Gehandicapten Sport. Naast een entreeticket kun je via een eigen sponsorpagina familie en vrienden vragen je te sponsoren. 

Ticketprijzen – Early Bird

  • Kinderen – 10 euro.
  • Volwassenen – 20 euro.
  • Familietarief (2 volwassenen en 2 kinderen) – 50 euro.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

  • Deelname aan één van de 3 afstanden.
  • De speciale SuperPower Run – medaille.
  • Een SuperPower Run cape.
  • Toegang tot het evenemententerrein met verschillende activiteiten.

Meer informatie en aanmelden via deze link 

Naar het overzicht

Ontdek Bijzonder in Arnhem

Zorg
Onderwijs
Geld
Samen

Goed te weten

De locatie is rolstoeltoegankelijk

Er is een rolstoelparkeerplaats

Er is een rolstoel WC

Een hulphond is toegestaan

Geschikt voor mensen met een psychische kwetsbaarheid

Geschikt voor slechtzienden

Geschikt voor slechthorenden